2011. január 23., vasárnap

Adó 1 %

Kedves Barátaink!

Örömmel értesítünk mindenkit, hogy mivel eltelt két év a Kereplő Néptánc Egyesület megalakulása óta, így az egyesület jogosulttá vált az adózók által felajánlott jövedelemadó-1 %-ok gyűjtésére.

A főbb tudnivalók, röviden (http://www.nonprofit.hu/) :

A civil szervezetek javára a 11 jegyű adószámmal lehet rendelkezni.
A civilszervezetek számára az adófizetők az adócsomag részét képező nyilatkozaton, vagy egy külön papírlapon rendelkezhetnek, de semmi akadálya nincsen annak, hogy a civilszervezet előre kitöltött nyilatkozatot, nyomtatványt adjon potenciális támogatójának.
A rendelkező nyilatkoztaok beadási határideje:
- február 25. egyéni vállalkozók
- május 20. önadózók
Aki a munkáltatójának adja le a nyilatkozatát, annak a munkáltató által kijelölt időpontig kell odaadnia a nyilatkozatot, de idén is igaz, hogy ha valaki ezt elfelejti, vagy kicsúszik valamelyik határidőből, akkor május 20-ig bárki elküldheti egy külön borítékban is a nyilatkozatot. A nyilatkozat a bejegyzés végén megtalálható.

Kérem, hogy aki teheti, rendelkezzen a Kereplő Néptánc Egyesület részére az adója 1 %-áról!

Úgy gondolom, akár más ismerősötök nem veszi rossz néven, ha továbbkülditek neki a nyilatkozatot, ami ITT MEGTALÁLHATÓ (Hátha nincs más pártfogolt társadalmi szervezete, és kitölti számunkra)

Adataink kézi kitöltésre avagy elektronikus bevalláshoz:

Elnevezés: Kereplő Néptánc Egyesület, Rétság
Adószám: 18644588-1-12





Remélhetőleg az 1 %-ok elfogadhatósága jelentős lépés lesz a Kereplő Egyesület életében, de csak akkor, ha mindenki veszi magának azt a kis fáradtságot, hogy nyilatkozzon arról  a pénzről, amit Állam Bácsi amúgy is elvesz tőle.

Nincsenek megjegyzések: