2010. június 26., szombat

Véget ért az év!

Legutóbbi bejegyzésem óta sem volt megállás!
Az újszilvási siker után májusban  a rossz idő miatt már nem volt több fellépésünk, de a gyermekek június 5-én a Szlovák Nemzetiségi Napon, június 6-án pedig az Alsópetényi Falu- és Gyermeknapon kápráztatták el előadásukkal az ezerfejű cézárt.
Június 19-én fergeteges évzáró táncgálát tartottunk. Az igazi közösséggé formálódó egyesület eredményeit sokan elismerték szóban, és a támogatói jegyek bőkezű megvásárlásával; többen nem is egy, hanem akár 5-10 jegyet is vásároltak. Köszönjük!
Június 21-től 25-ig került sor a hagyományos nyárköszöntő verőcei tánctáborra. A Csattogóvölgyben  a gyermekek az időjárás viszontagságaival is dacolva táncoltak, kézműveskedtek, furulyáztak, buliztak látástól vakulásig, sőt, néha még azon túl is.
Csütörtökön néhány szülő lepte meg a gyerekeket egy hangulatos tábortűzzel, miután Kozák Kati és Laci, valamint Lehel bácsi egy spontán táncházat rittyentettek; pénteken pedig a szülők számára a gyermekek mutatták be friss tudásukat. Mindenki láthatta, milyen hasznosan teltek  a verőcei napok!

És most kezdődjék  a nyári szünet, a pihenés, találkozunk augusztusban! 

Nincsenek megjegyzések: