2009. február 23., hétfő

Megkerestem a helyi sajtót

Tisztelt Szerkesztőség!

Örömmel tájékoztatom a rétsági Kereplő Néptánc Egyesület megalakulásáról, bírósági bejegyzéséről és bankszámla-nyitásáról.
Kérem, amennyiben módjukban áll, a honlapjukon szíveskedjenek beszámolni az alábbiakról:

A tavaszi fellépéseire Kozák Katalin művészeti vezető irányításával gőzerővel készülő Kereplő Néptánc Egyesület örömmel értesíti Rétság Város művészetszerető közvéleményét arról, hogy az egyesület bírósági bejegyzése (a Nógrád Megyei Bíróság 1674 nyilvántartási számon jegyezte be a társadalmi szervezetet) és az egyéb formaságok (APEH- és KSH regisztráció) sikeres elintézése után megnyitottuk az egyesület bankszámláját.

A Kereplő Néptánc Egyesületet tíz magánszemély alapította kifejezetten abból a célból, hogy a gyermekek és művészeti vezetőjük által hosszú évek óta végzett elismerten színvonalas és értékes munka feltételeinek előteremtésében segítsen.

Az egyesületben táncoló rétsági gyerekek lelkesedése töretlen, újabb- és újabb koreográfiákat sajátítanak el és mutatnak be évszakról évszakra, fellépéseiken pedig mindig biztos a vastaps. Rétság városa minden ünnepségen, megemlékezésen, fesztiválon, összejövetelen számíthat az ifjú táncosok lelkes produkciójára, mostantól a fiatalok is számítanak a magánszemélyek és cégek nagylelkű adományaira.

A Kereplő Néptánc Egyesület számlaszáma: OTP Bank 11741031-20026721

A bankszámlára befizetett támogatásokat hálásan köszönjük, kérésre azokról igazolást adunk, illetve ha a támogató ettől nem zárkózik el, a
http://www.kereploegyesulet.blogspot.com/ oldalon nevét közzétesszük.

Az adományokat a Kereplő Néptánc Egyesület kizárólag technikai fejlesztésre (CD-lejátszó) és fellépő-öltözetek, csizmák vásárlására, varratására kívánja felhasználni, a szerény működési költségeket a tagdíjakból fedezzük.

Tisztelettel:

Dr. Bóna Gyula
a Kereplő Néptánc Egyesület elnöke

Nincsenek megjegyzések: