2008. december 15., hétfő

Alakulgatunk

Sziasztok!


Weblapot nem tudok én létrehozni, meg talán túlzás is lenne, de abbéli örömömben, hogy ma a Nógrád Megyei Bíróság befogadta az Alapszabályunkat, gondoltam, létrehozok egy blogot.

Ebben egyszerre tudjuk tájékoztatni a tagokat minden újdonságról. Bárki szeretne írni ide, csak szóljon, én, mint létrehozó tudok adni "szerzői jogot" neki. Vagy elküldi és felteszem a nevében.

A bírósági eljárás menetéről pár szó: Ha jók lettek jogilag a ma beadott dolgok, a bíróság hoz egy bejegyző végzést, amit a Főügyészség megfellebbezhet (remélhetőleg nem fogja), és ha eltelik fellebbezés nélkül a határidő, a bejegyzés jogerőre emelkedik. A kezelő irodában egyedül azt hiányolták, hogy általában kell tulajdoni lap a lakástulajdonosról, aki a székhelyet biztosítja, de itt egy intézményről van szó, úgyhogy remélem, nem kell majd ezt pótolni.


A jogerőre emelkedés napjától leszünk megalakulva, és akkor majd bonthatunk is egy-két üveg pezsgőt! :)De utána is lesz még tennivaló bőven! :)

Viszont most koncentráljon mindenki a karácsonyi készülődésre, és persze az óesztendőben még hátralévő két fellépésre!!!


Fel, Nőtincsre! :)

1 megjegyzés:

első fecske írta...

Ide lehet megjegyzéseket írni!
Bárkinek!